Velkommen til mit univers. Jeg er glad for at du er her.

Jeg havde min første rigtige olieoplevelse i januar 2018. Min mand havde fået arbejde i Kina og vi flyttede derud sammen med vores søn som var 9 år på det tidspunkt.Vi var alle tre spændte på vores nye eventyr og jeg fik, som hjemmegående, hurtigt kontakt til det store expat-netværk i området. De endte med at redde mit liv flere gange.

I 2019 begyndte et af mine modermærker at opføre sig lidt underligt, dvs ændrede sig i form og farve, kløede lidt. Der var ingen tvivl om at det skulle tjekkes med det samme, og jeg tog på hospitalet for at få det tjekket ud. Modermærket blev fjernet, og der var heldigvis ikke nogle dårlige celler i det.

Som man siger, så førte den ene ting til en anden, og jeg endte med at få en total helbredstjek (fordi det var gratis, og jeg tænkte, at det kunne vel ikke skade). I dette tilfælde var det et ufarligt modermærke, der førte til opdagelsen af at jeg havde mild (ikke alkoholisk) fedtlever.

Jeg vil godt indrømme, at det hylede mig lidt ud af den. Vi var lige flyttet til Kina og i sådan en situation kan man godt føle sig meget langt hjemmefra. Heldigvis lærte jeg om doTerra fra en af mine nye expat-venner.  Jeg deltog i en undervisning om produkterne, undersøgte produkterne og firmaet på egen hånd også, og fik mig så en medlemskonto så jeg kunne købe produkterne til medlemspris.

Et af mine modersmærker begyndte at opføre sig lidt mærkeligt og jeg tog en tur på hospitalet for at få det tjekket. Modersmærket blev fjernet og jeg endte med at få et komplet sundhedstjek (fordi det var gratis som en del af min forsikring, og fordi jeg tænkte at det da ikke kunne skade). Som det jo tit går, så ledte det ene til det andet, og i dette tilfælde var det så et modersmærke, der forresten var helt ok, der ledte til at jeg fik opdaget at jeg har en fedtlever. Indrømmet, det skræmte mig en smule, men jeg slog hurtigt over i “fix-it-mode”.

Fra en af mine nye venner havde jeg hørt om doTerra. Jeg tog med til et foredrag, undersøgte produkterne og firmaet selv, og skyndte mig så at få et medlemsskab.

Til at begynde med ønskede jeg at gennemgå en udrensning (detox). Jeg har nok altid tænkt at udrensnings”kure” var en besværlig omgang, men det var det her slet ikke. Jeg vil komme ind på detaljerne i et andet indlæg, men for nu, lad mig bare sige, at jeg følte store ændringer med det samme. Protokollen varede i 30 dage, og det var så nemt jeg ofte lige måtte forhøre mig om jeg nu også gjorde det rigtigt.

Jeg var i stand til at genskabe balancen i min tarm, smide et par stædige kilo, og få langt mere energi. Jeg oplever ikke længere det typiske dyk i energien om eftermiddag.

I skrivende stund (maj 2020), mere end 2 år senere, er jeg glad for at kunne fortælle dig, at jeg holder fast i rutinen med at tage mine daglige vitaminer, Lifelong Vitality pack, tilføjer en dråbe Citron æterisk olie i mit vand et par gange om dagen, og udøver selvkærlighed hver dag.

Til at begynde med ville jeg lave en detox. Jeg bryder mig virkelig ikke om det ord, detox, og det kommer ofte til at lyde så kompliceret. Denne detox var dog alt andet end kompliceret. Jeg kommer tilbage til detaljerne senere på denne side, men lad mig bare fortælle at jeg følte en stor forandring/fremskridt med det samme. ”kuren” var på 30 dage og var så simpelt at jeg flere gange spurgte min ven om det, for at være sikker på at jeg ikke havde overset noget.

Jeg fik genetableret balancen i mit mave-tarmsystem, smed et par genstridige kilo og fik mere energi, og jeg har ikke længere behov for min eftermiddagslur.

I skrivende stund, 1,5 år senere, kan jeg med glæde fortælle at jeg har en god daglig rutine, med vitaminer fra Lifelong Vitality Pack, hælder en dråbe citronolie i min vandflaske og sørger for at passe på mig selv.

Og jeg har det FANTASTISK.